Algemeen
Salto-toegangscode opnieuw instellen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met onze nieuwste functie-upgrade is het resetten van je Salto-toegangscode nu een fluitje van een cent! Met deze nieuwe optie kun je het systeem nu moeiteloos zelf beheren!

Hier is een stap-voor-stap handleiding hoe het te doen:

1. Inloggen: Begin door in te loggen op je Coloc Housing dashboard met je gegevens. Hiermee krijg je toegang tot je account en de beheertools.

2. Huidig contract bekijken: Zodra je bent ingelogd, navigeer je naar de sectie "Huidig contract bekijken". Hier vind je uitgebreide details over je huidige woonsituatie, inclusief beveiligingsinstellingen.

3. Toegangscode opnieuw instellen: In de contractdetails vind je de optie om je Salto-toegangscode opnieuw in te stellen. Een simpele klik start het proces en geeft je controle over je beveiligingsinstellingen.

4. Bevestiging: Volg de aanwijzingen op het scherm om je actie te bevestigen. Je toegangscode wordt dan gereset, waardoor de veiligheid en gemoedsrust van alle bewoners wordt gewaarborgd.

De dagen dat je afhankelijk was van externe ondersteuning om je toegangscode te resetten zijn voorbij. Met deze nieuwe functie kun je de beveiligingsmaatregelen efficiënt beheren en zo een veilige woonomgeving bij Coloc Housing bevorderen!